www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μοντεστό

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η μετεγγραφή του 32χρονου Γάλλου σέντερ μπακ Φρανσουά Μοντεστό που πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες θα εισπράττει ετησίως 550.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και μπόνους 100.000 ευρώ αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσουά Ζοζέφ Μοντεστό. Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός υπέγραψε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας" αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.


Ο Μοντεστό θα είναι ο τρίτος Γάλλος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά τους Κριστιάν Καρεμπέ και Ντιντιέ Ντομί. Τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στη Μονακό,
της οποίας διετέλεσε και αρχηγός, ενώ πέρσι έκανε 24 ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε το 1997 από την Μπαστιά και την πενταετία 1999-2004 αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα (Ρετζίνα και κυρίως Κάλιαρι). Έχει ύψος 1.83μ και εκτός από στόπερ καλύπτει και τη θέση του δεξιού μπακ.

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Μοντεστό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού:

"Η υποδοχή που μου επεφύλαξε ο πρόεδρος και η διοίκηση του Ολυμπιακού με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Αυτό με έπεισε να παίξω στον Ολυμπιακό γιατί ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα. Ενδιαφέρθηκα, ρώτησα κάποιους συμπαίκτες μου παλιούς που παίζουν στην Ελλάδα και κατάλαβα ότι όσα μου είπαν ήταν αλήθεια, ίσως λίγο καλύτερα. Είδα έναν πρόεδρο απίστευτο, αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι σε πολύ υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, μια διοίκηση με όραμα και έτοιμη να υλοποιήσει τους στόχους της. Όλα αυτά με έκαναν να πειστώ για να υπογράψω".

Ο 32χρονος Κορσικανός είναι η τέταρτη καλοκαιρινή μετεγγραφή των «ερυθρόλευκων» μετά τους Μέγκερι, Μιραλάς και Έπσταϊν. Αναμένεται να ταξιδέψει στο Μονάχο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού την ερχόμενη Κυριακή.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: