www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Vivartia: Ολοκληρώθηκε η απόσχιση τεσσάρων κλάδων

Την ολοκλήρωση της απόσχισης τεσσάρων κλάδων της και της εισφοράς τους σε 100% θυγατρικές της εταιρείες ανακοίνωσε η Vivartia ΑΒΕΕ.


Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η απόσχιση των κλάδων «παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων και ποτών», «παραγωγής και εμπορίας προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαρωδών», «παροχής υπηρεσιών εστίασης» και «παραγωγής και εμπορίας κατεψυγμένων τροφίμων» και η εισφορά τους στις 100% θυγατρικές εταιρείες «ΔΕΛΤΑ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Τροφίμων», «CHIPITA Ανώνυμη Βιομηχανική και
Εμπορική Εταιρεία», «GOODY'S Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών Εστίασης» και «ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία», αντίστοιχα.

Η απόσχιση ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2166/1993, η δε ημερομηνία του Ισολογισμού Μετασχηματισμού, 30.04.2010, είχε οριστεί σύμφωνα με τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων των Εταιρειών στις 22.03.2010.

Διευκρινίζεται ότι εφεξής η Vivartia θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εταιρεία συμμετοχών με τη δραστηριότητα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διοίκησης σε θυγατρικές της εταιρείες.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: