www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο καιρός σήμερα 23.06.2010

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, καθώς και σε αρκετές νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στο Αιγαίο θα είναι τοπικά έντονα, ενώ μετά το μεσημέρι παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρες ασθενείς βροχοπτώσεις στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 – 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 - 29 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 26 στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 25 – 26

βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι σταδιακά στα βορειοδυτικά σε θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά πολύ θυελλώδεις, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα τις απογευματινές - βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 - 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στο Σαρωνικό σε ισχυρούς.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 - 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοι - βορειοδυτικοί ισχυροί, ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: