www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Trend: Χαμηλά τακούνια για την Άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα τακούνια που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες της φετινής Άνοιξης κυμαίνονταν από μισό εκατοστό εως και 15 εκατοστά, αυτά που έκλεψαν όμως την παράσταση ήταν τα θεόφρεσκα και όμως τόσο ρετρό ημιτακούνια των 2 με 5 εκατοστών. Επιτέλους μια νέα τάση που δεν θα μας παιδέψει!


Οι σχεδιαστές που τα παρουσίασαν δεν ήταν τυχαίοι:

Ο Calvin Klein προτίμησε τις ανοιχτές πλατφόρμες σε χαμηλό ύψος, ενιαίο σε όλο το πέλμα.

Η Betty Jackson παρουσίασε γυαλιστερά mules που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια, αυτή τη φορά φορεμένα με see through κοριτσίστικες κάλτσες, για να μας συστήσει το νέο geek chic.

Η Marni ενώ λάνσαρε ένα χαρακτηριστικό ψηλό πέδιλο πλατφόρμα σε τρίχρωμη αρμονία με χιαστί λουράκια, που
σίγουρα θα κάνει εμπορική θραύση, το παρουσίασε ακριβώς ίδιο με λίγα εκατοστά λιγότερα για να έχει όλες τις γυναίκες της ικανοποιημένες.

Ο Marc Jacobs στην ομώνυμη μπράντα του παρουσίασε κάτι αντίστοιχο με τον Calvin Klein αλλά σε πιο νεανικό στιλ, ενώ για τον οίκο Louis Vuitton έβαλε τα δυνατά του κι έκανε την έκπληξη στο τομέα του χαμηλού τακουνιού. Σφηνωμένο στο πίσω μέρος extravagant παπουτσιών σε έντονα χρώματα που θυμίζουν κάτι από αθλητικά, κάτι από τσόκαρα σαμπό και κάτι από παντόφλες, αυτό το μικροσκοπικό τακούνι νομίζουμε ότι παίρνει το βραβείο πρωτοτυπίας για φέτος.
myself

Δεν υπάρχουν σχόλια: