www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ενάμισι εκατομμύριο πακέτα λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από ενάμισι εκατομμύριο πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατέσχεσαν αστυνομικοί του τμήματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος σε αποθήκη έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 58χρονος και ο γαμπρός του τα οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ από χθες το απόγευμα συνεχίζεται η καταμέτρηση των λαθραίων τσιγάρων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο 58χρονος μαζί με το γαμπρό του, ηλικίας 29 ετών και έναν ακόμα 31χρονο συνεργό τους συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ιωνίας Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας οδού και η αποθήκη όπου έκρυβαν τις μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Σε δύο φορτηγά και σε μια ακόμα καρότσα βρέθηκαν στιβαγμένες οι κούτες με τα τσιγάρα, διαφόρων τύπων και εταιρειών, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στα οχήματα είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ποιές οι ενέργειες του Κράτους μετά τις συλλήψεις αυτών των κυρίων;


Θα γίνει έλεγχος για την περιουσία του καθενός ξεχωριστά από τότε που γεννήθηκαν;


Θα γίνουν κατασχέσεις;


Ποιοί είναι οι περιπτεράδες ή τα καταστήματα που αγόραζαν απ' αυτούς;


Να πως καταστέλλεται η φοροδιαφυγή. Όχι τους πιάνουμε και τους αφήνουμε ελεύθερους μετά από λίγο καιρό μ' ένα μικρό πρόστιμο και κρατώντας όλη την περιουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: