www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Αντ. Σαμαράς: Η ψυχολογία της αγοράς έχει καταρρεύσει

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τη ότι με τα μέτρα που παίρνει, διαλύει τις επιχειρήσεις και στεγνώνει την αγορά.


Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στη Ρηγίλλης, σημείωσε πως όπου πήγε τις ημέρες του Πάσχα διαπίστωσε έντονη αγανάκτηση για την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους, ανέφερε, επισημαίνοντας πως η ψυχολογία της αγοράς έχει καταρρεύσει.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της παρακράτησης φόρου 8% στα τιμολόγια των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, κ. Σαμαράς διερωτήθη πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μην βλέπει ότι θα διαλύσει τις επιχειρήσεις, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη άμεσων μέτρων-ανάσα.

Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί, θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε ούτε το έλλειμμα, προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ και παρατήρησε: «Με τα μέτρα που θα στεγνώσουν την αγορά από πού θα βρούμε έσοδα;»
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: