www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Microsoft Ελλάς ο Ernst-Jan Stigter

Την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft Ελλάς από τον κ. Ernst-Jan Stigter ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft.

Ο κ. Ernst-Jan Stigter θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Ιουλίου, μετακινούμενος από τη Microsoft Ολλανδίας, όπου κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή από το 2007, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Vahé Torossian, Αντιπρόεδρος της Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Με τη διεθνή κρίση να αμβλύνεται, βλέπουμε ήδη αξιοσημείωτη άνοδο στα επίπεδα επενδύσεων σε τεχνολογία, καθώς οι εταιρίες πλέον επιλέγουν να αποφασίζουν έγκαιρα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα που θα αγοράσουν. Η τοποθέτηση του Ernst-Jan ως επικεφαλής της Microsoft Ελλάς θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και άλλων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η Microsoft στη Δυτική Ευρώπη».

Ο κ. Ernst-Jan Stigter ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Microsoft το 1999 και εξελίχθηκε με ταχείς
ρυθμούς, αναλαμβάνοντας διαδοχικές θέσεις στον τομέα των Εταιρικών Πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησής του ως Διευθυντή Πωλήσεων Μεγάλων Εταιρικών Πελατών και Δημοσίου Τομέα το 2005. Καθόλη τη διάρκεια της θητείας του ως Εμπορικού Διευθυντή, ο κ. Stigter συνέχισε να στηρίζει την ανάπτυξη της εταιρίας στην Ολλανδία, κερδίζοντας τη φήμη του άξιου ηγέτη που δίνει έμφαση στην ομαδική προσπάθεια για την επίτευξη της επιχειρηματικής επιτυχίας.

Ο κ. Ernst-Jan Stigter δήλωσε σχετικά με το νέο του ρόλο: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αναλάβω τη Γενική Διεύθυνση της Microsoft στην Ελλάδα και που θα συνεργαστώ με την εκεί ομάδα πάνω σε μελλοντικές προκλήσεις και στο κοινό μας όραμα. Πιστεύω ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη για τις εταιρίες που θέλουν να είναι ανταγωνιστικές ώστε να μπορούν να εξελίσσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο, στο πλαίσιο της ετοιμότητάς τους για ανοίγματα σε νέες αγορές».

Ο κ. Κωνσταντίνος Λουκάς, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του θητεία ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι τις 30 Ιούνιου 2010, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση των αρμοδιοτήτων του στον Ernst-Jan Stigter.
capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: