www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Πολύ καλή η γενική κατάσταση του υπουργού Εργασίας κ. Λοβέρδου που νοσηλεύεται με άλγος υπογαστρίου στο ΝΙΜΤΣ.

Πολύ καλή είναι η γενική κατάσταση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β΄ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ από το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με άλγος υπογαστρίου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε απόψε «ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε στο ΝΙΜΤΣ έδειξε φλεγμονώδη νόσο στη σύστοιχο περιοχή. Η γενική κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ως
εκ τούτου αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή», καταλήγει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Τη ίδια ώρα με δήλωση του ο κ. Λοβέρδος ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Βέροιας, Νάουσας και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., καθώς και όσους επικοινώνησαν μαζί του.

Από τη Βέροια στη Νάουσα και από εκεί στην Αθήνα

Ο κ. Λοβέρδος χθες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, και ενώ βρισκόταν στο νομό Ημαθίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας με κοιλιακό άλγος. Του έγιναν εξετάσεις και για αξονική τομογραφία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, καθώς στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου της Βέροιας είχε εξαντληθεί η λυχνία. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα ο υπουργός αναχώρησε για την Αθήνα και όταν έφτασε εισήχθη στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας Εμμανουήλ Γουναράς δήλωσε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε ότι εξαντλήθηκε η λυχνία και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της (η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό) λόγω των εορτών του Πάσχα.
kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια: