www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Δηλώσεις του Νίκου Πατέρα στον «Flash 9,61».

Βολές κατά του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Νικόλας Πατέρας, που έκανε λόγο για διαιτησία 50-50 στο φετινό πρωτάθλημα. Κάτι που όπως υποστήριξε «δεν αρέσει στον μεγάλο αντίπαλό μας που είχε συνηθίσει διαφορετικά». Ακόμη, αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού και επισήμανε ότι «μπορούσαμε και τα προηγούμενα χρόνια να πάρουμε 6-7 από τα πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός τα οποία δεν ήταν όλα δίκαια».


«Ηταν ένα πρωτάθλημα που το ήθελε πολύ ο κόσμος του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό του το αφιερώνουμε όλοι. Μπορούσαμε και τα προηγούμενα χρόνια να πάρουμε 6-7 από τα πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός τα οποία δεν ήταν όλα δίκαια» ήταν το πρώτο του σχόλιο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96,1».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το αν μπορούν οι ελληνικές ομάδες να κοντράρουν τις μεγάλες ευρωπαϊκές, απάντησε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να λύσει πρώτα τα δικά του προβλήματα και μετά να κοιτάξει πως θα ανταγωνιστεί τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αν βέβαια ο ΠΑΟ ή ο
Ολυμπιακός μπορούσαν να δανείζονται 200 και 300 εκατομμύρια και να τα ρίχνουν στο ρόστερ τους όπως κάνουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Αναφορικά με την πολυμετοχικότητα, αλλά και το αν θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, σημείωσε: «Η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό λειτουργεί. Είναι σωστό αυτό που άκουσα στην τηλεόραση ότι ο καθένας από τους μετόχους του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να τρέξει μόνος του την ομάδα. Σε οικονομικό επίπεδο το πολυμετοχικό βολεύει τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να μην υπάρχουν εσωτερικές αντιπαλότητες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Η διάθεσή μου μεταβάλλεται από μέρα σε μέρα. Θα αποφασίσω αν θα παραμείνω πρόεδρος αφού γίνει μία κουβέντα στο διοικητικό συμβούλιο μετά τον τελικό του Κυπέλλου».

Σχολιάζοντας τη διαιτησία τη φετινή σεζόν, υπογράμμισε: «Η φετινή διαιτησία ήταν 50-50 κι αυτό δεν αρέσει στον μεγάλο αντίπαλό μας που είχε συνηθίσει διαφορετικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Τα θετικά στοιχεία από τα χρόνια που έπαιρνε τους τίτλους ήταν ότι ο πρόεδρός του έβαλε πολλά χρήματα και ότι ο κόσμος της ομάδας στήριξε απόλυτα τον πρόεδρο του Ολυμπιακό. Τα αρνητικά ήταν όλη αυτή η φημολογία που αναπτύχθηκε ότι ο Ολυμπιακός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχε τον έλεγχο του παρασκηνίου».

Καταλήγοντας, επανέλαβε την πρόθεσή του να διατηρήσει τον Νίκο Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που θα προτείνει στο ΔΣ της ΠΑΕ.
giafkasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: