www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Δ. Αβραμόπουλος: "Ανοικτό το θέμα αλλαγής του τίτλου του κόμματος - Αν τεθεί θέμα θα συζητηθεί"!

Ακόμα και ο τίτλος του κόμματος, το όνομα της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε ο ιδρυτής του Κωνσταντίνος Καραμανλής του 1974, θέλουν να αλλάξουν στη Ν.Δ.

Με έμμεση πρόσκληση στους συνέδρους της ΝΔ να αναζητήσουν ακόμη και νέο όνομα για την παράταξη επανέρχεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, προτρέποντας τα γαλάζια στελέχη να φέρουν το θέμα στο επικείμενο συνέδριο στις 25-27 Ιουνίου.

 «Ο καθένας στη ΝΔ μπορεί να προτείνει ό,τι θέλει στο συνέδριο. Και για το θέμα του ονόματος. Αν τεθεί θέμα για το όνομα, θα συζητηθεί. Οι αλλαγές δεν οριοθετούνται. Δεν υπάρχουν ταμπού. Είμαστε ανοικτοί στις αλλαγές», δήλωσε στο MEGA ο Δ.Αβραμόπουλος.


Ο Δ.Αβραμόπουλος, από την πλευρά του, εκτιμά ότι και αυτή η αλλαγή θα πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο της ριζικής ανασυγκρότησης της ΝΔ.

Κομματικοί παράγοντες εκτιμούν ότι το ζήτημα έχει κλείσει από την πλευρά της ηγεσίας, αλλά ο
Δ.Αβραμόπουλος συντηρεί το θέμα σε μια προσπάθεια να ανοίξει ένας εκτεταμένος διάλογος που θα μπορούσε να οδηγήσει και σε επανεξέταση της θέσης της Ρηγίλλης.

Ωστόσο, βουλευτές της ΝΔ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην έχει κλείσει οριστικά για την ηγεσία το θέμα της αλλαγής του ονόματος και να επιχειρείται μέσω της παρέμβασης Αβραμόπουλου να καταγραφούν οι αντιδράσεις από αυτή την πρόταση.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: