www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική


Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη ορισμένα σχολεία στην περιοχή της Αττικής, ενώ άλλα θα ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των δήμων και των διευθυντών/ντριών Εκπαίδευσης του βόρειου και ανατολικού τομέα Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία τους δήμους Πεντέλης, Νέας Πεντέλης, Μελισσίων.

Εφόσον συνεχισθούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο ΠΝΑ (Νταού) Ραφήνας.

Το ίδιο ισχύει για το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο της Ανθούσας, τα δημοτικά σχολεία και
νηπιαγωγεία των δήμων Γραμματικού, Μαραθώνα, Βαρνάβα.

Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν όλες οι σχολικές μονάδες στο δήμο Ωρωπίων, ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στους δήμους Βριλησσίων, Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης.

Στις 10 θα χτυπήσει το κουδούνι και σε όλα τα σχολεία του δήμου Κηφισιάς (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια).

Εάν δεν υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, στις 10 θα ανοίξουν επίσης όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Ολυμπιακό Χωριό.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Αχαρνών: στις 10 θα ανοίξουν τα 15ο, 19ο, 24ο ,26ο και 27ο Νηπιαγωγεία. Το ίδιο ισχύει για τα 11ο ,19ο, 21ο ,24ο ,25ο και 28ο Δημοτικά σχολεία.
Τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν όλα τα σχολεία του δήμου Μαρκοπούλου, καθώς - όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του δημάρχου - από αύριο προβλέπεται σαφής βελτίωση του καιρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: