www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για ανέργους – ανασφάλιστους


Μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την ΜΚΟ «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε όσους δεν έχουν βιβλιάρια υγείας.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα γίνονται από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στο κτίριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, στον 3ο όροφο.

Τα ιατρεία θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι ενώ σύντομα θα λειτουργούν και το απόγευμα.

Ήδη 150 γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, όλων των ειδικοτήτων υψηλού κύρους (ακόμη και καθηγητές Πανεπιστημίου) έχουν δηλώσει συμμετοχή στο εθελοντικό πρόγραμμα ενώ θα
χορηγούνται και δωρεάν φάρμακα σε όσους τα χρειάζονται.

Αυτοί που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής θα είναι χιλιάδες ανασφάλιστοι πολίτες που είναι αποκλεισμένοι από υπηρεσίες υγείας, αλλά και οι 150.000 μακροχρόνια ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ, ομοίως αποκλεισμένοι από τις παροχές του συστήματος Υγείας και φυσικά οι νέο – άστεγοι, πρώην έμποροι και επιχειρηματίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: