www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας στις 2 και 3/11


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το βράδυ της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας, για την ασφαλή διεξαγωγή άσκησης ετοιμότητας εντός της σήραγγας Ραψομμάτη, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Ειδικότερα από αύριο βράδυ στις 23:00 έως το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου στις 6:00 θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους της σήραγγας στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Μεγαλόπολη και Καλαμάτα θα εξέρχεται του αυτοκινητόδρομου στον ανισόπεδο κόμβο Αθηναίου και θα εκτρέπεται μέσω του κυκλικού κόμβου προς Αθήναιο-Παλαιόχουνη στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -
Καλαμάτας.

Στην κατεύθυνση προς Τρίπολη και Αθήνα η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης και θα εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κυκλικού κόμβου προς Αθήνα - Τρίπολη στον ανισόπεδο κόμβο Αθήναιου.

Κλειστή θα είναι η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Αθήναιου προς Καλαμάτα, αλλά και η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων προς Αθήνα. Επίσης το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αθήναιου και Παραδεισίων θα είναι εκτός κυκλοφορίας, ενώ αν η άσκηση ολοκληρωθεί νωρίτερα ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: