www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γ.Δημαράς: Η Δημοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με δικτατορία


Ο Πρωθυπουργός είτε αδυνατεί να καταλάβει τι συμβαίνει στη χώρα μας, είτε είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρατήρησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, σχολιάζοντας την προαναγγελία δημοψηφίσματος από τον κ. Παπανδρέου.

Σε δηλώσεις του από τα Χανιά, ο κ. Δημαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ενημερώνει έντιμα και καθαρά τον ελληνικό λαό, ενώ εξέφρασε το φόβο του για εμφυλιακές συγκρούσεις, με αφορμή όσα έγιναν
στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Η κυβέρνηση του Μνημονίου ισχυρίζεται ότι θα σώσει την Ελλάδα, αλλά τραυματίζει σοβαρά τα λαϊκά στρώματα, επεσήμανε και της καταλόγισε ότι προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό πως οι εκλογές είναι επικίνδυνες προσπαθώντας να κερδίσει περισσότερο χρόνο στην εξουσία, κάτι, που όπως είπε, είναι πολύ επικίνδυνο για τη χώρα.

Η Δημοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με δικτατορία, κατέληξε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών και επανέλαβε για άλλη μια φορά την ανάγκη για άμεση προκήρυξη εκλογών, καθώς και την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: