www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Συγχωνεύονται οι Intracom IT Services και Intrasoft International


Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης των Intracom IT Services και Intrasoft International, με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών στις 30.08.2011.

Σημειώνεται ότι η Intracom IT Services είναι κατά 100% θυγατρική της Intracom και η Intrasoft International κατά 99,9% θυγατρική της Intracom.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Intracom, η προτεινόμενη από τα δ.σ. των ανωτέρω εταιρειών σχέση ανταλλαγής των νέων μετοχών, η οποία κρίνεται δίκαιη, εύλογη και λογική, προσδιορίσθηκε με
βάση την εσωτερική αξία των μετοχών των συγχωνευομένων εταιρειών και ορίσθηκε σε 197,736128.

Ειδικότερα, η Intracom Holdings, ως μοναδική μέτοχος της Aπορροφώμενης Εταιρείας θα ανταλλάξει 197,736128 παλαιές μετοχές προς μία νέα μετοχή της Απορροφώσας Εταιρείας Intrasoft International.

«Η συγχώνευση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής του Ομίλου Intracom Holdings για ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στις διεθνείς αγορές. Το νέο διεθνές σχήμα θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη συσσωρευμένη ευρωπαϊκή εμπειρία του Ομίλου και θα οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξή του στην ελληνική και παγκόσμια αγορά», επισημαίνει η Intracom.

Οι συγχωνευόμενες εταιρείες θα προβούν σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη χορήγηση των κατά νόμο προβλεπόμενων αδειών και εγκρίσεων των αρμόδιων οργάνων και αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: