www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Πιθανότητα να μη μεταδοθεί το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ


Μόνο στο εξωτερικό, όπως όλα δείχνουν, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions Leagueπου θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Τετάρτη.

Στη γενική συνέλευση, που πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να κάνουν κανονικά την παραγωγή του παιχνιδιού και να δώσουν σήμα στο εξωτερικό -προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η δημόσιο τηλεόραση με την ποινική ρήτρα της UEFA- αλλά και να επιμείνουν στην εξαγγελία τους στο να μη μεταδοθεί το παιχνίδι τηλεοπτικά στην Ελλάδα.

«Για αυτή την ώρα η απόφαση είναι να γίνει η παραγωγή, για να μην υποστεί η Ελλάδα και η ΕΡΤ κυρώσεις και χλεύη και το σήμα να σταλεί μόνο στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα αν θέλουν να
παιχθεί μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι την επόμενη μέρα», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Sentra FM 103,3 ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Οι εργαζόμενοι ζητούν με τις κινητοποιήσεις τους την τροποποίηση του πολυνομοσχεδίου για την εφεδρεία και το κλείσιμο της ΕΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: