www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Στη Δικαιοσύνη κατά της ΓΕΝΟΠ προσφεύγει η ΔΕΗ


Εντολή στη νομική της υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά της ΓΕΝΟΠ, η οποία έχει προχωρήσει σε κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών, έδωσε η ΔΕΗ, μετά τη σχετική τοποθέτηση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Η διοίκηση της ΔΕΗ καλεί την ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Επιχείρησης επισημαίνει ότι εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα.

Η ΓΕΝΟΠ συνεχίζει και σήμερα την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς με στόχο να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.

Ήρθαμε εδώ γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος και πρόεβλεψε ότι πάνω από 700.000
νοικοκυριά θα βυθιστούν στο σκοτάδι.

«Εμείς το ρεύμα στον φτωχό, τον άνεργο δεν θα το κόψουμε κι ας μας βάλουν φυλακή...Ήρθαμε για να μείνουμε, για να δώσουμε μάχη», διεμήνυσε.

Την Τετάρτη το βράδυ ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα» και κάλεσε τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτήριο. Έκανε μάλιστα γνωστό πως έχει δώσει εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: