www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χειρόφρενο στα ταξί Τετάρτη και Πέμπτη

Την απόφασή του για κινητοποιήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη ανακοίνωσε σήμερα το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής. «Η αδιαλλαξία και η αδιαφορία ταυτόχρονα του Υπουργού Μεταφορών», αναφέρει το ΣΑΤΑ στην ανακοίνωσή του, «δεν έχουν ούτε όρια ούτε τελειωμό. Υποτίθεται ότι άνοιξε ο διάλογος και η διαβούλευση.

Όλα αυτά στα λόγια. Στόχος είναι να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση του κλάδου να υπονομευθεί η ενότητα του κλαδικού μας αγώνα και να υποβαθμιστεί το δίκαιο του κλάδου που είναι η επιβίωση και όχι η διάλυση».

Την Τετάρτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών
στις 11:00.

«Παρ όλο που καταθέσαμε προτάσεις εδώ και τόσες μέρες καμία κίνηση και καμία προσπάθεια διαλόγου δεν υπάρχει από τον Υπουργό. Ούτε καν προσδιορισμού έστω κάποιας συνάντησης με την συμφωνία ότι θα συζητήσουμε πριν την ολοκλήρωση του νόμου. Οι πόρτες του Υπουργείου παραμένουν ερμητικά κλειστές και κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Λέμε στον πρωθυπουργό της χώρας που ζήτησε διάλογο χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες ότι αυτή είναι η αλήθεια και υπεύθυνος δεν είναι ο κλάδος για την συνεχιζόμενη κατάσταση αλλά ο ίδιος ο υπουργός. Ο κλάδος μπροστά στην αδιαλλαξία και την αδιαφορία δεν έχει άλλο δρόμο παρά τη συνέχιση του αγώνα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: