www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν τα βρήκαν Λοβέρδος-φαρμακοποιοί

Σε τροχιά σύγκρουσης με το υπουργείο Υγείας μπαίνουν οι φαρμακοποιοί, μετά την πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου να ανοίγουν υποχρεωτικά τα εφημερεύοντα φαρμακεία, αλλά και όλα όσα το επιθυμούν, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια της σημερινής του συνάντησης με εκπροσώπους του κλάδου, τους γνωστοποίησε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων, διευκρινίζοντας ότι θα υπάρξει σχετική απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου, όχι μόνο διαφώνησε ριζικά με την πρόταση του υπουργού Υγείας, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι φαρμακοποιοί να
προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κ. Λουράντος, τόνισε ότι θα επικρατήσει και στο χώρο του φαρμάκου ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» και τελικά, όπως εκτίμησε, θύματα αυτής της ιστορίας θα είναι πάλι οι πολίτες.

Κατά την ενημέρωση των φαρμακοποιών από τον Ανδρέα Λοβέρδο έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Υγείας υπέγραψε τη θετική λίστα φαρμάκων η οποία τέθηκε σε λειτουργία αναδρομικά από την 1η Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: