www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΕΡΤ για τη χθεσινή διακοπή στο δελτίο ειδήσεων


«Η διοίκηση της ΕΡΤ προστατεύει το ιερό δικαίωμα στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, φιλοξενεί όλες τις απόψεις, αλλά δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία άποψη θα προβάλλεται ως αποτέλεσμα εκβιαστικών ενεργειών».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη χθεσινή διακοπή του βραδινού δελτίου ειδήσεων από ομάδα φοιτητών και την καθυστέρηση στη μετάδοση του νυχτερινού δελτίου.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε., μετά τη διακοπή του δελτίου ειδήσεων και ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση, συμφωνήθηκε να μαγνητοσκοπηθεί δήλωση των καταληψιών και να προβληθεί στο δελτίο των 24:00, υπό την προϋπόθεση ότι άπαντες θα αποχωρούσαν από τους χώρους του κτιρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και κατά συνέπεια η δήλωση δεν μεταδόθηκε, υποστηρίζει, ενώ το νυχτερινό δελτίο
ειδήσεων καθυστέρησε να βγει στον αέρα, «επειδή δεν ήταν δυνατό να γίνει αυτό με ανθρώπους ξένους προς την ΕΡΤ να περιφέρονται στους διαδρόμους, στο χώρο της ροής του προγράμματος και έξω από το στούντιο».

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει πως δεν λειτουργεί υπό το βάρος εκβιασμών, πιέσεων και καταλήψεων από οποιονδήποτε απαιτεί βιαίως να προβληθούν τα δίκαια ή άδικα αιτήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: