www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Παναθηναϊκός: Επίθεση Αν. Βγενόπουλου σε Γ. Βαρδινογιάννη


Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σχετικά με την εμπλοκή του στα χρόνια της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Βγενόπουλος κατηγόρησε τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού για αθέτηση συμφωνιών και παρασκηνιακές κινήσεις με στόχο την δημιουργία προβλημάτων, που θα οδηγούσαν στην αγωνιστική και οικονομική αποτυχία της πολυμετοχικής διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ.

«Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που ζητάει 1 εκατ. ευρώ νοίκι για την Παιανία. Δεν είμαι βέβαιος ότι θα αποχωρήσει, δεν μπορώ να τον
εμπιστευθώ. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει τρεις συμφωνίες και δεν έχει τηρηθεί καμία», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει με έμφαση:

«Η πρώτη ήταν με τη σύσταση της πολυμετοχικότητας όταν βάλαμε 65 εκατ. ευρώ και ζητήσαμε να μην έχει λόγο σε κάποιες αποφάσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και νταμπλούχο. Είχαμε συμφωνήσει να βάζουμε χρήματα και είπε ναι, θα βάζω. Όμως αυτό δεν έγινε. Αυτή ήταν η αλήθεια, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης προσπάθησε να διαλύσει την πολυμετοχικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: