www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 12.09.2011


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 34 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 27 βαθμούς αλλά στη Νότια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: