www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 08.09.2011


Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο στις ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, της Δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Ανατολικής Μακεδονίας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 31 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 32 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 20 έως 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και το Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: