www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σε εξέλιξη η απογραφή


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η γενική απογραφή πληθυσμού και κατοικιών 2011, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη και θα πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την επικράτεια έως τις 24 Μαΐου.

«Σε ποσοστό πάνω από 99.5% των απογραφικών τμημάτων η απογραφή διεξάγεται κανονικά και χωρίς αξιόλογα προβλήματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιτικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέας Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου επισήμανε, ωστόσο, πως «οι απογραφείς αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά την άρνηση ορισμένων Ελλήνων πολιτών να απογραφούν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, προφασιζόμενοι ότι επιθυμούν να απογραφούν στον τόπο κατοικίας τους». Σημείωσε, δε, ότι η απογραφή των μεταναστών διεξάγεται, χωρίς να έχουν καταγραφεί αξιόλογα κωλύματα. (δεν παρουσιάζονται προβλήματα γιατί οι περισσότεροι απογραφείς, όπως ισχυρίζονται, δεν διακινδυνεύουν την σωματική τους ακεραιότητα στο να μπουν στις κατοικίες τους και να τους απογράψουν)

Επιπλέον, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες «να ανοίγουν την πόρτα τους και να δίνουν τα σωστά στοιχεία στους απογραφείς, αφού είναι πολύ σημαντικό να γίνει απογραφή του μόνιμου πληθυσμού
της χώρας».

Ο απογραφέας φέρει κονκάρδα με το ειδικό σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, το όνομά του, καθώς και το όνομα και τηλέφωνο του επόπτη του. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΛΣΤΑΤ στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 135 2138-40. Περισσότερες πληροφορίες για την απογραφή στο www.apografi2011.gr

Η ερώτηση που διανυκτερεύσατε τη Δευτέρα 09.05.2011 σε τι ενδιαφέρει; 


Ας απαντήσουμε λοιπόν


Πιθανές απαντήσεις:  Τσακώθηκα με τη γυναίκα/ άντρα μου και κοιμήθηκα στην μπανιέρα.


Χαπάκωσα το ταίρι μου και πήγα με τη γκόμενα/γκόμενο.


Στο τρίτο παγκάκι αριστερά κάτω από τον φοίνικα στην κεντρική πλατεία του Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: