www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΕΒΕΑ: Θετικές κρίσεις για το «Ζάππειο ΙΙ»

Θετικά αξιολογεί ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Κ. Μίχαλος την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας.


«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα αυτονόητα. Στα απλά και εφαρμόσιμα μέτρα που η υλοποίησή τους θα δώσει διέξοδο στα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας» σημείωσε σε δήλωσή του.

Σημείωσε ακόμη ότι το ΕΒΕΑ συμφωνεί απόλυτα και επικροτεί τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων, για τα μέτρα πάταξης του παραεμπορίου και για τη στόχευση σε
συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, καθώς, όπως υπογράμμισε, αποτελούν άλλωστε και δικές του προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην κυβέρνηση.

«Οπως κατ΄επανάληψη έχει τονίσει το ΕΒΕΑ, σ' αυτήν την εξαιρετικά αρνητική συγκυρία απαιτείται συναίνεση και συλλογική δράση», πρόσθεσε, καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία «με ειλικρινή διάθεση για τη σύνθεση απόψεων και τη λήψη μέτρων που η υλοποίησή τους μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: