www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ο καιρός στις 12.05.2011


Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς επίσης στα δυτικά και νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011. Τα φαινόμενα κατά τις θερμές ώρες τις ημέρας θα είναι τοπικά έντονα, ενώ αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά και βόρεια. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι κι από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Νεφώσεις με βροχή και πιθανόν καταιγίδα κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 ως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: