www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών ο Στρος Καν

Ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών αντιμετωπίζει σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο οποίος κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση, παράνομο περιορισμό προσώπου, και απόπειρα βιασμού» μιας 32χρονης καμαριέρας.


O Γάλλος πολιτικός συναίνεσε στην ιατριδικαστική εξέταση του σώματός του από τις αρχές.

Επίσης ο δικηγόρος του Στρος Καν ενημέρωσε ότι η προσαγωγή του πελάτη του ενώπιον των δικαστών για να απαγγελθούν κατηγορίες, αναβλήθηκε μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να διενεργηθούν πρώτα οι ιατρικές εξετάσεις.

" Ταλαιπωρημένο αλλά καλά " στην υγεία του χαρακτήρισε τον Γάλλο επικεφαλής του ΔΝΤ, ο δικηγόρος του. " Ο πελάτης μας συναίνεσε πρόθυμα στην επιστημονική και ιατροδικαστική εξέταση απόψε , κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης και για την ώρα έχουμε συμφωνήσει για την
κλήση του ενώπιον του δικαστηρίου αύριο ", δήλωσε ο Γουίλιαμ Τέιλορ, δικηγόρος του Ντομινίκ Στρος Καν στους δημοσιογράφους έξω από το Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, χθες.

Εν τω μεταξύ στον Γαλλικό και τον Ευρωπαϊκό τύπο είναι πλήθος τα σενάρια που πιθανολογούν τις επιπτώσεις στην αντιμετώπιση του χρέους της ευρωζώνης , μετά την απόσυρση από το προσκήνιο του Γάλλου πολιτικού που τασσόταν σταθερά υπέρ της βοήθειας στις χώρες που αντιμετώπιζαν ανυπέρβλητα προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: