www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο καιρός στις 04.02.2011

Βροχή ή χιονόνερο στην Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια με χιόνια στα ορεινά, και βροχές με τοπικές καταιγίδες στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο περιμένουμε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 10 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιοδυτικά πολύ θυελλώδεις 9 μπ., με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές στο κέντρο, χιονόνερο στα βόρεια προάστια και χιόνια στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα
πνέουν βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: