www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 04.12.2010

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο περιμένουμε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και πιθανόν τη Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μπ. αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με εξαίρεση τα κεντρικά και νότια τμήματα που τις πρωινές ώρες θα φτάνουν τα 5-6 μπ.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21
βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: