www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλο χτύπημα κατά της τρομοκρατίας!

Μπροστά στην εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική. Αξιοποιώντας τις πηγές της, με αστραπιαίο χτύπημα σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν δύο άντρες έξω από γκαράζ στη οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη. Οι συλληφθέντες, οπλισμένοι, πιθανολογείται ότι ετοίμαζαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, ίσως και μέσα στην ημέρα, αλλά σίγουρα μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.


Ακολούθησε έρευνα στο χώρο του γκαράζ, αλλά και σε διαμέρισμα δύο ορόφους από πάνω, και τα ευρήματα ήταν συγκλονιστικά. Εκρηκτική ύλη, υποπολυβόλα, πιστόλια, χειροβομβίδες, καλάσνικοφ, οπλισμός ικανός για μεγάλο χτύπημα αλλά και οπλισμός που «φωτογραφίζει» της Σέχτα Επαναστατών. Μερικά από τα όπλα που βρέθηκαν εκτιμάται ότι υπάρχουν στην προκήρυξη που είχε στείλει η οργάνωση όταν ανέλαβε το χτύπημα κατά του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Κάτι που θα φανεί στη συνέχεια των ερευνών…

Οι κινήσεις της Αντιτρομοκρατικής, σε Αττική αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας συνεχίστηκαν παράλληλα με αυτή στη Νέα Σμύρνη. Την ίδια περίπου ώρα με το «ντου» στο γκαράζ της Καισαρείας, οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις πέντε ατόμων σε καφετέρια στα Εξάρχεια. Παράλληλα, προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές ανθρώπων που ανήκουν στον αντιεξουστιαστικό χώρο, ανθρώπων που παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα. Λίγες ώρες αργότερα, η
Αντιτρομοκρατική ανακάλυψε και δεύτερη γιάφκα. Αυτή τη φορά στον Πειραιά (Πραξιτέλους 42).

Ο οπλισμός έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν τα όπλα και να βρεθεί η άκρη του νήματος.

Οι έρευνες στους δύο χώρους, σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά, εκτός από το βαρύ οπλισμό, έφερε στο φως έντυπο υλικό αλλά και αρχεία σε ψηφιακή μορφή που θα «μαρτυρήσουν» πολλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: