www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός την Τρίτη 19.10.2010

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο περιμένουμε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010. Στην υπόλοιπη χώρα η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση καθώς θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά από τις απογευματινές ώρες και μετά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 9 μπ. αλλά από το βράδυ θα
εξασθενήσουν.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Άστατο καιρό με βροχές τα πρωί και το βράδυ αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: