www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αναστέλλεται η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων

Αναστέλλεται η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων όλης της χώρας. Η πρόταση εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία στην έκτακτη γενική συνέλευση του κλάδου.


Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των συνδικαλιστών του κλάδου Γιώργος Τζωρτζάτος, απο αύριο το πρωί όλοι οι οδηγοί θα βρίσκονται στο τιμόνι, υπό την προϋπόθεση ότι θα αρθεί η πολιτική επιστράτευση και
ότι θα ξεκινήσει νέος γύρος διαλόγου με την κυβέρνηση.

«Με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κινητοποίηση πήραμε την απόφαση δήλωσε ο κ. Τζωρτζάτος.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, απο την δική του πλευρά, αποδέχθηκε την πρόταση των απεργών με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει δέσμευση από την πλευρά τους ότι δε θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις όσο θα κρατήσει ο διάλογος για το νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Ρέππας ξεκαθάρισε ότι ο διάλογος θα αφορά τις προτάσεις του υπουργείου για θέματα που αφορούν τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά ζητήματα των μεταφορέων, καθώς και την ένταξή τους στον αναπτυξιακό νόμο
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: