www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Την παρουσίαση της νέας φανέλας για την περίοδο 2010-2011 πραγματοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα χρησιμοποιήσουν τρεις εμφανίσεις, την κλασική ολοπράσινη, τη λευκή και μια τρίτη μαύρης απόχρωσης.


Την παρουσίαση της νέας εμφάνισης έκαναν οι Αλέξης Τζόρβας, Σωτήρης Νίνης, Σεμπάστιαν Λέτο και Τζιμπρίλ Σισέ. Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος αναφερόμενος στα μετεγγραφικά τόνισε ότι στην παρούσα φάση προέχει να ξεκαθαρίσει ποίοι παίκτες θα αποδεσμευτούν ή θα παραχωρηθούν δανεικοί ή με κανονική μετεγγραφή. «Μόλις κατασταλάξουμε με τους παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, θα δούμε σε ποίους τομείς χρειαζόμαστε ενίσχυση και θα
πράξουμε τα δέοντα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Νίνης δήλωσε ότι η περσινή εμφάνιση ήταν γούρικη καθώς ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ και εξέφρασε την ελπίδα και η νέα φανέλα να αποδειχτεί το ίδιο γουρλίδικη και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στην Καβάλα ο Γκαλίνοβιτς

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Μάριο Γκαλίνοβιτς στην Καβάλα. Αρχικά ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει από την Αθήνα, όμως τελικά πείστηκε καθώς δεν υπήρχε γι' αυτόν άλλη πρόταση, ενώ παράλληλα δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια. Τις αποδοχές του 33χρονου γκολκίπερ που προβλέπονται από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μεν τον Παναθηναϊκό, θα καλύψει η Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: