www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Από την Τρίτη συνεχίζονται τα έργα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης

Σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Εργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2010.


Ο προϋπολογισμός του έργου είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Οι εργασίες γίνονται ώστε, μετά την ολοκλήρωση των έργων στην περιοχή του Φοίνικα και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, να βελτιωθεί και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου, προκειμένου η ανατολική είσοδος του πολεοδομικού συγκροτήματος να αποκτήσει χαρακτηριστικά ασφαλούς και σύγχρονης οδού.

Τα έργα θα εκτελούνται στις δυο συνεχόμενες λωρίδες κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται στις δυο ελεύθερες λωρίδες, με την κατάλληλη σήμανση.

Τα αστικά λεωφορεία που διέρχονται από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως δε θα χρησιμοποιήσουν
εναλλακτική διαδρομή, όμως σε όλη τη διάρκεια των εργασιών δεν θα λειτουργούν οι στάσεις, στις οποίες θα βρίσκονται τα μηχανήματα των έργων.

Η εξυπηρέτηση των επιβατών θα γίνεται μέσω προσωρινών στάσεων, σε ασφαλή απόσταση από τον τόπο εκτέλεσης των εργασιών και θα επιλέγονται από τους υπεύθυνους του ΟΑΣΘ και την Τροχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: