www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αναστολή προσλήψεων και στους δήμους

Εγκύκλιο με την οποία γνωστοποιείται ότι η αναστολή των προσλήψεων επεκτείνεται στους δήμους και στις κοινότητες της χώρας εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Οι τελευταίοι που θα διοριστούν είναι όσοι είδαν το όνομά τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μέχρι την έναρξη της ισχύος του Μνημονίου, δηλαδή τη 19η Μαΐου.

Στην εγκύκλιο που υπογράφει ο υφυπουργός, Γ. Ντόλιος, διευκρινίζεται πως "για το διορισμό των επιτυχόντων που τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν μέχρι 31-12-2009, αλλά και για αυτούς που τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν ή θα εκδοθούν μετά την 1-1-2010 ισχύουν ομοίως οι ρυθμίσεις του άρθρου 10 του
ν.3833/2010 για σταδιακή πρόσληψή τους".


Επισημαίνεται ότι "σε περίπτωση που οι φορείς ήδη απασχολούν επιτυχόντες που περιλαμβάνονται σε προσωρινούς πίνακες αυτοί θα απασχοληθούν μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων και ο διορισμός των περιλαμβανομένων στους οριστικούς πίνακες θα γίνει ανάλογα με την ημερομηνία έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων".

Στην αναστολή προσλήψεων υπάγονται και οι δικηγόροι με έμμισθη εντολή των ΟΤΑ α΄ Βαθμού, "καθόσον αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας και ως εκ τούτου υπάγονται στις ρυθμίσεις των άρθρων 10 και 11 του ν. 3833/2010".

Δεν υπάρχουν σχόλια: