www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα και 24ωρη προειδοποιητική απεργία για αύριο προκήρυξαν οι εργαζόμενοι στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο με αφορμή την πρόταση εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς.


Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους "Δεν μπορούμε να πέσουμε θύματα μόνο των αριθμών" προσθέτοντας πως "Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στα παιχνίδια του αδηφάγου τραπεζικού κατεστημένου που εξακολουθεί να βλέπει μια περιουσία του Ελληνικού λαού, ως την 'πολύφερνη νύφη' που θα τους εξασφαλίσει ηγετικές θέσεις στις αγορές και υπερκέρδη στους ιδίους".

Στην ανακοίνωση τους καλούν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, να πάρουν μια σαφή και ξεκάθαρη θέση.

Καταλήγοντας αναφέρουν πως "Σε αυτή την συγκυρία που παγκοσμίως κρατικοποιούνται τράπεζες, με τις αποτιμήσεις στο ναδίρ, μόνο όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέσεις στον 'ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ' θα
αποτολμήσουν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις ξεπουλήματος. Οι εργαζόμενοι του ισχυρού και κερδοφόρου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με αποφασιστικότητα και με κάθε μέσο θα παλέψουν για το Δημόσιο και Κοινωνικό ρόλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο σύλλογος εργαζομένων προκήρυξε σήμερα 15-07-2010 3ωρη στάση εργασίας και 24ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία για αύριο 16-07-2010".
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: