www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα 15.07.2010

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση τα ανατολικά τμήματα της Θράκης και πιθανόν το βορειοανατολικό Αιγαίο όπου τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010. Μετά το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις ορεινότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 17 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 – 35 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 38 – 39 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα και από 23 έως 33 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων η ένταση των ανέμων θα φτάνει κατά τόπους και τα 7 μπ. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα
επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 - 39 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: