www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα 18.07.2010

Πρόσκαιρες βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες στη Β. Ελλάδα, καλές καιρικές συνθήκες με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά για το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες στην Ήπειρο και στα δυτικά τμήματα της Μακεδονίας, περιμένουμε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 22 έως 36 στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 34 – 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 23 ως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7 μπ. θα πνέουν στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνεόυν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι
ισχυροί. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στις υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 - 35 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό, ισχυροί και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: