www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Β. Μιχαλολιάκος: Σημίτης - Καραμανλής να ζητήσουν να καταθέσουν στις Εξεταστικές

Ο κ. Κώστας Σημίτης και ο κ. Κώστας Καραμανλής πρέπει να καταθέσουν στις Εξεταστικές Επιτροπές με δική τους πρωτοβουλία, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος.


Μιλώντας στο ρ/σ Θέμα 9,89 σημείωσε πως οι δύο πρώην πρωθυπουργού «πρέπει να έχουν υψηλό το αίσθημα ευθύνης, να ζητήσουν να παραστούν στην εξεταστική και τότε θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα επιστροφής τους στην αγάπη του λαού», επισημαίνοντας πως έχουν «πολιτική ευθύνη για φαινόμενα διαφθοράς που συνέβησαν επί ημερών τους».

Διατυπώνοντας επικρίσεις κατά του κ. Καραμανλή, ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε πως στεναχωριόταν

όσο έβλεπε «τον Καραμανλή να έχει μια στάση παθητική σε φαινόμενα διαφθοράς».

Αναφερόμενος στον νυν πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σημείωσε πως «δεν εκλέχτηκε αρχηγός της ΝΔ για να διαχειριστεί ένα φθαρμένο υλικό και ως ένα βαθμό διεφθαρμένο κόμμα».

Κάνοντας ειδικότερα αναφορά στην υπόθεση της Siemens υπογράμμισε πως σκάνδαλο όχι απλώς υπάρχει αλλά είναι και δικαστικά τεκμηριωμένο στη Γερμανία και συμπλήρωσε πως «οι μεγάλες δουλειές κλείστηκαν επί κυβερνήσεων Σημίτη».

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως Παπανδρέου και Σαμαράς πρέπει να έχουν και σύγκρουση και σύνθεση. «Στο θέμα της διαφάνειας έχουν καθήκον να απαλλάξουν τα κόμματά τους από τους διεφθαρμένους» κατέληξε.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: