www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Κλείνουν αεροδρόμια σε βόρεια Βρετανία - Σκοτία

Κλειστά θα παραμείνουν από το μεσημέρι πολλά αεροδρόμια στο βόρειο τμήμα της Βρετανίας και στη Σκοτία, λόγω της ηφαιστειακής τέφρας, ωστόσο τα αεροδρόμια του Λονδίνου θα είναι ανοιχτά τουλάχιστον μέχρι τις 18.00 GMT (21.00 ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσε η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.


Περιορισμοί έχουν επιβληθεί από χθες στην Ιρλανδία. Όλα τα αεροδρόμια στη Βόρεια Ιρλανδία έχουν κλείσει, πολλά αεροδρόμια στο δυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας

έχουν κλείσει, ωστόσο, το αεροδρόμιο του Δουβλίνου θα πρέπει να λειτουργήσει κανονικά τουλάχιστον έως τις 18.00 GMT (21.00 ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσε η ιρλανδική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τις Εθνικές Υπηρεσίες Εναέριας Κυκλοφορίας (Nαts), από την Ιρλανδία, η ζώνη περιορισμού έχει επεκταθεί προς τα ανατολικά και τα νότια, φθάνοντας στο βόρειο τμήμα των βρετανικών νησιών σε μικρή απόσταση από Μπέρμιγχαμ (κέντρο), αλλά δεν θα πρέπει να επηρεάσει τα αεροδρόμια του Λονδίνου, από τις 12:00 (15.00 ώρα Ελλάδος) έως τις 18:00 GMT (21.00 ώρα Ελλάδος).
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: