www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Συνέχεια πανελλαδικών με Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία

Στα μαθήματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας, Φυσικής Γενικής Παιδείας, Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής Γενικής Παιδείας και Ιστορίας Γενικής Παιδείας θα εξεταστούν αύριο στο πλαίσιο των πανελλαδικών, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ.


Η εξέταση ξεκινά στις 8.00 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν

στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 7.30 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Την Τρίτη σειρά έχουν οι μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και Εσπερινών ΕΠΑΛ που εξετάζονται στα μαθήματα Βιολογία Γενικής Παιδείας, Φυσική Γενικής Παιδείας, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας και Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 18:30, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Η αυλαία των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων άνοιξε την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 ανέρχεται στις 84.690.

Φέτος, ο αριθμός εμφανίζεται αυξημένος σε σχέση με πέρσι, καθώς υπάρχουν νέα τμήματα, αλλά, σε γενικές γραμμές, οι εισακτέοι παραμένουν ίδιοι, ενώ ελάχιστες είναι οι μειώσεις σε ορισμένες σχολές, όπως για παράδειγμα στις αστυνομικές ακαδημίες.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: