www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Κλείνει και το αεροδρόμιο του Δουβλίνου λόγω τέφρας

Κλειστό θα παραμείνει από τις 21:00 ώρα Ελλάδος έως τουλάχιστον τις 11:00 ώρα Ελλάδος της Δευτέρας το αεροδρόμιο του Δουβλίνου λόγω του νέφους της ηφαιστειακής τέφρας από την Ισλανδία, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Ιρλανδικής Αεροπορικής Αρχής στο εθνικό ιρλανδικό δίκτυο RTE.


«Η πρόβλεψη για αργότερα αύριο είναι καλύτερη, δεν θα ήμουν αισιόδοξος για νωρίς αύριο, αλλά αργότερα μέσα στην ημέρα τα

πράγματα φαίνεται ότι θα είναι καλύτερα και αναμένεται ότι θα βελτιωθούν κι άλλο καθώς θα προχωράει η εβδομάδα», διευκρίνισε ο Ίμον Μπρέναν στο RTE.

Σημειώνεται πως περιορισμοί έχουν επιβληθεί από το Σάββατο στην Ιρλανδία. Όλα τα αεροδρόμια στη Βόρεια Ιρλανδία, καθώς και πολλά αεροδρόμια στο δυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας έχουν κλείσει.

Εν τω μεταξύ, κλειστά παραμένουν από το μεσημέρι της Κυριακής πολλά αεροδρόμια στο βόρειο τμήμα της Βρετανίας και στη Σκοτία, ωστόσο τα αεροδρόμια του Λονδίνου θα είναι ανοιχτά τουλάχιστον μέχρι τις 18.00 GMT (21.00 ώρα Ελλάδος), όπως ανακοίνωσε η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: