www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Αναταράξεις στο ΣΥΝ από τον αποκλεισμό Κουβέλη

Νέους εσωκομματικούς τριγμούς προκαλεί στο εσωτερικό του Συνασπισμού το γεγονός ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν εξελέγη σύνεδρος στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματός του και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να δίνει το παρόν στον αγώνα για μία αριστερά που "δεν θα ομφαλοσκοπεί και δεν

θα αυτοεκτοπίζεται", όπως είπε, στο βίο της πολιτικής ζωής


Ο Αλέξης Τσίπρας στηλίτευσε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις αποκλεισμού προσώπων και απόψεων που, αναφέροντας πως "δεν έχουν θέση σε ένα δημοκρατικό κόμμα όπως ο ΣΥΝ. "Τέτοια φαινόμενα δεν είναι ούτε αθώα, ούτε τυχαία" σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος.

"Η δυσμενής και δυσάρεστη εξέλιξη σχετικά με τη μη εκλογή του Φώτη Κουβέλη ως συνέδρου στο επικείμενο συνέδριο του Συνασπισμού, επιβεβαίωσε πλήρως τους λόγους που είχαμε επικαλεστεί για τη μη διεξαγωγή του", δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας. Όπως διευκρίνισε, εκτίμηση της ανανεωτικής πτέρυγας είναι ότι οι συνθήκες που επικρατούν τόσο στο Συνασπισμό όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνουν το κλίμα για απαλλαγή από τον «εσωτερικό εχθρό» και επιβεβαίωση εσωκομματικών συσχετισμών.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: