www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Νέα δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη για Ολυμπιακό

Με νέα του δήλωση για τον Ολυμπιακό επανέρχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε αυτή εμφανίζεται διατεθειμένος να βάλει 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση προπονητή αξίας, εκφράζοντας προτίμηση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τονίζει πως οι εξελίξεις στον σύλλογο δεν μπορούν να περιμένουν.


Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μου σχετικά με τις κρίσιμες ώρες που περνά η ομάδα μας, θέλω να επανέλθω τονίζοντας την ανάγκη για γρήγορες ενέργειες προγραμματισμού που θα δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για την άμεση επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και την δημιουργία ενός Ολυμπιακού που θα

πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός συνόρων τα επόμενα χρόνια. Προτεραιότητα σήμερα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση, ο επόμενος μέτοχος, ο επόμενος πρόεδρος.

Προτεραιότητα σήμερα, όπως αυτή εκφράζεται από την αγωνία του κάθε Ολυμπιακού φιλάθλου, είναι η άμεση πρόσληψη ενός «μεγάλου» προπονητή ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές των νέων παικτών και το στήσιμο του νέου Ολυμπιακού.

Η προτεραιότητα αυτή δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τις 14 Ιουνίου. Δεν επιτρέπεται για τον Ολυμπιακό να «κατεβάσει ρολλά» μέχρι τότε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει με τον ίδιο προπονητή που την έφερε στην 5η θέση στην βαθμολογία μετά τον ανεπανάληπτο διασυρμό στα play off ή με κάποιον προπονητή αντίστοιχου επιπέδου με τον σημερινό.

Μέσα στα πλαίσια της δέσμευσής μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό μας, με προσωπικό κόστος αναλαμβάνω να πληρώσω το συμβόλαιο του νέου προπονητή μέχρι το ποσό των 2 εκατ. Ευρώ, αρκεί να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι αυτός ο κος Βαλβέρδε.

Εάν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό η προσφορά μου ισχύει για την απόκτηση όποιου άλλου προπονητή με διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διευκρινίζω ότι η δέσμευση αυτή είναι ανεξάρτητη της όποιας συζήτησης γίνει ή δεν γίνει για την απόκτηση των μετοχών του Ολυμπιακού, και είναι δωρεά μου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ελπίζω και εύχομαι η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί άμεσα στην παραπάνω προσφορά μου και να προσλάβει ένα «μεγάλο» προπονητή.Καλώ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επώνυμους και μη να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κυρίου Κόκκαλη, να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους και τις δυνατότητές τους ώστε να επανέλθει η ομάδα μας στην κορυφή».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: