www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Με εντολή Παυλόπουλου σταμάτησαν την παρακολούθηση Μαζιώτη;

Πριν περίπου δύο χρόνια με ... άνωθεν εντολή οι αστυνομικοί σταμάτησαν να παρακολουθούν τον άνθρωπο που σήμερα θεωρείται ο εγκέφαλος του “Επαναστατικού Αγώνα”.


Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως επί υπουργίας του Π. Παυλόπουλου επιδιώχθηκε μια σιωπηρή συμφωνία με το Νίκο Μαζιώτη καθώς θεωρούνταν ο καθοδηγητής των επεισοδίων του Δεκεμβρίου (μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου). Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δόθηκε εντολή “να τον αφήσουν ήσυχο”.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή άνδρες της Ε.Υ.Π. Είχαν γίνει σκιά του Μαζιώτη μετά την αποφυλάκισή του
για την τοποθέτηση βόμβας στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Η... ουρά του Νίκου Μαζιώτη έφυγε και τότε ο βασικός σήμερα κατηγορούμενος εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Οι αστυνομικοί από τότε και ύστερα ήξεραν μονάχα πως πηγαίνει συχνά στα Κύθηρα.

Την ίδια περίοδο τοποθετείται και η ενοικίαση του σπιτιού στα Καλύβια από τη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη, σπίτι το οποίο δεν έγινε γνωστό παρά μόνο πριν 15 ημέρες στους αστυνομικούς.

Στελέχη της αντιτρομοκρατική;ς τονίζουν ότι απόφαση να... αφεθεί ήσυχος ο Μαζιώτης δεν θα μπορούσε να ληφθεί ερήμην του Υπουργού.

Τόσο ο κ. Παυλόπουλος, όσο και ο πρώην διοικητής της Ε.Υ.Π. Ι. Κοράντης διαβεβαιώνουν πως δεν έδωσαν καμία τέτοια εντολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: