www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αγγελία: Ζητούνται νέοι και νέες

Επάγγελμα: «Αλειφτής» γυναικείων πλατών

Το σκέφθηκαν οι Γάλλοι, αλλά θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα και να δώσει περήφανη απάντηση στην κρίση και την ανεργία εν' όψει θέρους...

Ζητούνται νέοι και νέες για να εργαστούν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο σε παραλία της δυτικής Γαλλίας, στο τουριστικό θέρετρο Λε Σαμπλ ντ' Ολόν, αλείφοντας αντιηλιακή λοσιόν στην πλάτη όμορφων γυναικών και γοητευτικών ανδρών. Μισθός για 42 ημέρες εργασίας: 5.100 ευρώ.

Όχι, δεν πρόκειται για όνειρο θερινής νυκτός αλλά για την καθ’ όλα υπαρκτή δουλειά των ονείρων κάθε εργαζομένου, για μια αγγελία η οποία «τρέχει» από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, στον ιστοχώρο
www.lejobdelete.com. Οι αιτούντες οφείλουν να είναι νέοι, εμφανίσιμοι, κοινωνικοί, πρόσχαροι και να ομιλούν καλά τα Γαλλικά.

Η αποστολή τους θυμίζει αυτήν ενός ναυαγοσώστη με τη διαφορά ότι οι επονομαζόμενοι creamers (οι επιφορτισμένοι με την επάλειψη αντιηλιακής κρέμας) θα προστατεύουν όχι τους λουόμενους που πνίγονται αλλά εκείνους που καίγονται από τον ήλιο. Προτεραιότητα οφείλουν να δίνουν στα μικρά παιδιά και από εκεί και πέρα, αναφορικά με όλους τους υπόλοιπους θαμώνες της παραλίας? ό,τι ήθελε προκύψει.

Η «δουλειά του καλοκαιριού» διαρκεί έξι εβδομάδες (10 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου) και συνοδεύεται από έναν εβδομαδιαίο «μισθό του καλοκαιριού» ύψους 850 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα καθώς και ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων (στο οποίο θα «δείχνουν» γιατί τους αξίζει η εν λόγω θέση). Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η 26η Μαΐου.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: