www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

You'll never walk alone




Ρίγος... Το νήμα της ζωής ενός Ολλανδού που θα κοπεί σύντομα και το μίσος που ξεχάστηκε μπροστά στο ανθρώπινο δράμα! O 60χρονος που νίκησε για λίγες ώρες τον καρκίνο...


Η διάγνωση ήταν... καρκίνος του παχέος εντέρου. Ο Ντιέι φαν Σουιλέκομ μπήκε στο χειρουργικό κρεβάτι, ωστόσο οι γιατροί έπειτα από λίγη ώρα και με κατεβασμένο κεφάλι έδωσαν το... τελειωτικό χτύπημα στη σύζυγο του 60χρονου «Απομένουν μόλις έξι εβδομάδες ζωής...».
Είναι στιγμές που ο άνθρωπος λυγίζει, το νήμα της ζωής κόβεται αργά, βασανιστικά και η ελπίδα
πεθαίνει μαζί του!

Ο πρώην οδηγός ταξί δεν ήξερε τι να ζητήσει, τι να κάνει στις τελευταίες εβδομάδες που του απέμεναν. Βλέπετε, ο ίδιος και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, άνεργος, ενώ τα χρήματα που είχαν αποταμιευμένα είχαν... χαθεί στα ταμεία των νοσοκομείων.

Η μοναδική του όαση, η αγαπημένη του Φέγενορντ και η σύζυγός του ήξερε το «φάρμακο» που μπορούσε να του απαλύνει τον πόνο για λίγες ώρες. Γνώριζε πως μια θέση στο «Ντε Κάιπ» θα τον έκανε ξανά χαρούμενο. Η επιθυμία της για εισιτήρια στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν έγινε αμέσως δεκτή από διοίκηση και οπαδούς. Δυο θέσεις στα VIP, τον έκαναν να χαμογελάσει, ωστόσο αυτό που επιφύλασσαν οι οπαδοί των αντιπάλων προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και όλος ο κόσμος δάκρυσε.

Στον τελευταίο του αγώνα, Φέγενορντ και PSV ξέχασαν το μίσος δεκαετιών, 43.000 οπαδοί σήκωσαν τα κασκόλ τους και τραγούδησαν το «You'll never walk alone», όλοι αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον 60χρονο, ο οποίος με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά αγκάλιασε σφιχτά τη γυναίκα του. «Τι έκανα για να αξίζω αυτό; Ποιος είμαι;» τραύλισε τονίζοντας πως αυτή ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: