www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 28.11.2011


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και παγετό νωρίς το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 6 έως 16 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες αραιές νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα και χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς, με αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 12. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό με περιορισμένη ορατότητα και πολύ κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: