www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πυρά κατά Λ. Παπαδήμου από το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών


Επίθεση στο Λουκά Παπαδήμο με αφορμή την πρωτοβουλία του για κατ' ιδίαν συναντήσεις με αρχηγούς των κομμάτων που δεν μετέχουν στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, δεδομένου ότι ο πρόεδρός του Γ. Δημαράς δεν προσκλήθηκε σε διάλογο από τον Πρωθυπουργό.

«Θεωρούμε άκρως τιμητική την αδιαφορία για το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών από έναν τεχνοκράτη-τραπεζίτη πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έχει τη λαϊκή εντολή, αλλά αναζητά άλλοθι για τη νομιμοποίηση της κυβέρνησής του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών σημειώνει ακόμη ότι «η όποια ενημέρωση για τα σοβαρά εθνικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, θα πρέπει να γίνει δημόσια στη Βουλή των
Ελλήνων».

«Οποιαδήποτε κατ' ιδίαν συνδιαλλαγή με την κυβέρνηση που προήλθε από την καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών και του Συντάγματος αποτελεί πολιτικό "δεκανίκι" του διεθνούς συστήματος λεσχών και αγορών, εις βάρος του ελληνικού λαού», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 14.00 με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Την ίδια ώρα την Τρίτη ο κ. Παπαδήμος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και την Τετάρτη στις 13.00, με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, και στις 15.00 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: