www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γ. Ραγκούσης: Η χώρα πρέπει να πατήσει γκάζι


Κάλεσμα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να πάρει τις αποφάσεις που χρειάζονται για να σταθεί η χώρα όρθια «να μη γονατίσει και άρα αυτός ο τόπος να έχει αύριο» απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης.

Έθεσε μάλιστα το δίλημμα, ή να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις ή «να ακολουθούσαμε κι εμείς τον εύκολο δρόμο της δημαγωγίας και του λαϊκισμού, της αποβολής από την πλάτη μας αυτών των ιστορικών ευθυνών».

Όπως είπε, «αν κάτι προέχει για τον τόπο δεν είναι εμείς σήμερα να καταδείξουμε την ιστορική και πολιτική ανεντιμότητα που εκδηλώνεται από όλους εκείνους που βρήκαν τον εύκολο στόχο».

Ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση που τηρεί, χρεώνοντάς της
«σημαντικότατες ευθύνες» για τα 5,5 χρόνια διακυβέρνησής της.

«Θέλουμε και υποχρεούστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, όχι για μας αλλά για σας, γιατί έχετε ιστορική βαρύτατη υποχρέωση να τις αναλάβετε», τόνισε, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.
Ολοκληρώνοντας την εισήγησή του, ο υπουργός Υποδομών υπογράμμισε ότι «πρέπει να αναλάβουμε την τεράστια ιστορική ευθύνη, ώστε η χώρα να πατήσει γκάζι και να αποφύγει τον τεράστιο κίνδυνο που έρχεται κατά πάνω της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: